måndag, november 10, 2008

Isabel R Eriksson

Mitt nyaste Collage. Circus Tema

Mamma pa besok

Kate Moss i Yoga stallning
Mummies!!

Jag utanfor museet

mamma utanfor Brittish Museum



Utanfor en pub! Fish & Chips stod pa menyn




Jag utanfor mitt jobb


For ca 2 veckor sedan besokte var mamma oss. Vi gjorde en massa
mysiga saker.som ni kan se i dessa bilder./Isabel

Hemma ikvall!




Jag njuter av denna kvall! antligen hemma i min varma lagenhet..ute regnar det och har sitter jag framfor datorn och lyssnar pa Laleh och ater lakrits mmm..
har precis satt i farg i mitt har..jag tankte bli fin och frasch infor i morgon da jag ska anvanda min nya snygga rosa stickade kofta..ska lagga upp en bild sen jag lovar!
I helgen har jag latat mig och slappat forutom fredan da det var stora fredan om man sager sa..vi at pa en viatematisk restaurang och gick sedan pa jaguar shoes och dansade loss..
Tyvarr sa tappade jag mitt favvo orhange av swarowski kristaller av rosa salmon farg som jag precis hade inforhandlat..jag onskar mig nya av min kille som julklapp,tror ni jag far det?shitnufuckarsigdatornskriversenpuuuuuuusssss/Mindy
okej tillbaks..
hursomhelst sa pa lordan gick jag och jim pa stan och vi hittade en jattestor Art butik ..sa dar kunde jag inte lata bli och kopa lite farg och kanvas till mig sjalv ..senare akte vi hem och jag malade och jim lagade middag till mig.
Jag tycker Isabel ar sa kreativ och gor sa fina collage sa jag vill inte va samre haha..nu ar det mandag och hela veckan och se fram emot...visst ar jag positiv /Mindy