söndag, maj 04, 2008

Ryssland!


Hej!! \ sitter pa ett internetcafe har i Covent Garden, eftersom min dator hemma inte funkar sa bra med bilder och sa. Det ar jatteharligt vader idag och jag mar utmarkt!! Jag hade en underbar dag pa jobbet ocksa. Traffade 2 kunder fran Ryssland som var helt underbart snalla. De bodde i St Petersburg som jag bara alskar och alltid velat besoka pga av dans och skridskoakning och deras historia. Men det har aldrig blivit av. forrans nu. Har bestamt att aka den 2 oktober. Jag har redan bokat min holiday. jag ska aka med Ryanair till Latvia ,Riga sen tar jag ett tag i 13 timmar till St Petersburg dar ska jag stanna 3 dagar, sen aker jag tag till Finland och halsar pa en kompis, och sen tar jag flyget hem igen. Det ska bli sa kul!! Hoppas manga vill hanga med mig! Iallfall jag berattade detta for dom och de blev jatteglada och erbjod sig att vara varan personliga guide. och insisterade pa att vi skulle ringa henne nar vi kom dit!! gud sa glad jag blev , precis vad jag behover. Nagon som ar med mig som kan prata ryska och sa. Sen var hon ocksa jattesnall!! detta gjorde verkligen hela min dag! ar overlycklig!!




Igar var vi ute pa ett gig. Jims kompis spelade, och han var riktigt bra!! stannade inte ute sa lange dock! imorgon ska jag pa en teater pjas , jims andra kompis ar med dar, pa Torsdag ska vi till Mahiki med nagra kompisar, sen pa fredag far vi besok fran sverige. Sen ska vi hem till Jim och se hans film ocksa ,Jag har en rolig vecka framfor mig! :)




nu ska jag hem och laga mat for veckan! usch hatar att laga mat. men det maste bli gjort. sen ska jag kolla pa desperate Housewifes , och Kate and peter pa Tv!! alskar det programmet! de ar sa roliga (Peter Andre och Jordan) vi hors puss /Isabel

morning


morning.. vaknade av att tjejerna torkade haret , det ljudet gar inte att undga dom jobbar ju idag stackare.. pratade precis med mina systrar i telefon som bor i gbg och ar pa freeport i det soliga vadret dar hemma, saknar dom jatte mycket.. det fick mig att bli sugen pa att ga och shoppa innan jag traffar upp natalie och pexie senare pa dagen far se vad vi hittar pa..

igar fick jag ett halsband fran min klient som hon kopt fran fine jewellery harrods.. jatte gulligt av henne, halsbandet ar dock inte min stil men tvingade pa mig den i 2 hela timmar da hon var pa salongen for att visa min uppskattning, det ar tanken som raknas.

/Em