måndag, augusti 25, 2008

Sköna gbg..


jag, anna o pernilla


En skön sommar dag i gbg.. söndag uttråkad med tjejerna bestämmer oss för att spana in den fina staden gbg o dess statyer.. med en glass i handen sittandes på gräsmattan i solsken på vasa parken och hade en jätte härlig stund tills någon störde och kissade på trädet bakom oss usch!!

Eva



/ Em

Henkzz i stan!


Fick ett överaskande samtal i helgen från min fagra Henke..
Har inte träffat honom på ca 2 år.. senast var nog nar jag var i norrköping tror jag o hälsade på honom där uppe.. Han bor ju numera i norrköping och oslo o jag bor ju i london.. Båda är så upptagna med all plugg o jobb m.m att vi alltid går om varandra varje gång vi är i gbg eller krockar med tiden.. Vi har ju fortfarande bra kontakt vi pratar lite då o då och vi håller varandra informerad om vad som pågår i vårt liv.. Det kom verkligen som en överaskning nar han ringde och sa att han var i stan självklart möttes vi upp.. Det var verkligen kul att se honom samma gamla Henkzz med mer hår på ansiktet bara.. =)



/Em

Min mandagsdag

Min tomma sang ,nalle puh ar den enda jag kan krama om


Idag var det bank holiday i London sa da ar alla lediga!
Jag och Issa akte ivag till gymmet och dar motte vi upp Matt som var varan personliga tranare i ca 2 timmar ..javlar var vi korde..nar vi kom hem varkte det i varje led .Jag alskar den kanslan for da vet man verkligen att man far resultat!
Sedan akte jag hem till min tomma lagenhet..tycker verkligen inte om och vara ensam dar,ar ju van och ha jim dar..men jag far vanta tills nasta vecka da han kommer tillbaks..
Godnatt gott folk..imorgon blir det upp tidigt ../Mindy

Min andra blogg!


Hejsan har gjort en till blogg. Dar jag bara kommer lagga upp snygga bilder! jag har ju sa manga, sa jag vill bara fa plats med dom nagonstans!!xxx/Isabel

www.collagebyisabel.blogspot.com