söndag, juni 15, 2008

ugly sunday!





idag hade jag och peixi en ugly sunday dag vilket innbar att vi var omringad av fula omraden, klader, saker osv allt var fult helt enkelt..vi forokte verkligen hitta nagot fint ex kladesplagg, sota man, men idag sa var allting sa himla fult konstigt nog.. sa vi gjorde det basta av situationen.. forst at vi braunch pa chill bar i brick lane dar vi satt och laste magaziner, sedan gick vi till marknaden och butikerna i east provade lite fula klader.. gick efter det vidare till old street dar vi hittade en mysig bar satt dar en kort stund och drack jucie.. efter det var vi pa face hunting hittade en helt ok kille med helt ok stil Lee hette han .. gick sedan vidar tillbaks till brick lane dar vi hittade annu en mysig lounge bar satt och drack annu en juice larde kanna en man som tydligen var model han gjorde sin fula robbot dans pa flooret efter discot gick jag och peixi vidare till baren bredvid dar vi traffade pa nagra film poducenter som skulle vidare till en annan bar dar slutade var kvall.. jag hade jatte kul trots att allt var sa fult!! ;p



den sotaste killen vi sett pa hela dagen Lee fran australien




xx / em

Min Alexander Wang klanning


http://blogg.aftonbladet.se/blog.php?blog=22226&p=3

Sag visst att sofie skrev om min snygga klanning fran Alexander Wang pa hennes blogg ..spana in!! Det ar klanningen pa mitten.
Det fanns bara en kvar nar jag kopte den i en medium men jag skaffade hjalp av Paul Smiths tailor och han gjorde ett fint jobb!
ska inviga den i helgen pa Push tankte jag..da kommer aven min kare Jim hit!!
Sverige ar uunderbart maste jag saga, jag njuter av varenda stund!!/Mindy