måndag, augusti 04, 2008

melankoli !

idag har varit saaa trakig att det inte ar klokt! vadret har varit for javligt regnat hela dagen nastan stormat bara tanken pa hosten och vintern far mig att ma illa och deppig slask och plask..
jag ar en sommar tjej jag passar inte in i det har klimatet jag maste ha sol och varme for att vara pa humor och full av energi! sa himla dystert med det kalla morka vadret..

jag har aven fortfarande angest angest angest och ar lite sma bakis fran galet partajande i lordas aldrig mer sager man ju alltid haha det ar bara att garva..


har suttit ensam hemma hela dagen framfor dataskapet och scrollat att min rygg och mina ogon gor ont! vagar ju inte ga ut kanske blaser ivag. . har ist kollat resor till Hawaii som jag dromt om sedan jag var en liten flicka dit maste jag aka innan jag dor! var sa nara pa att boka biljett, nar vadret ar som idag vill man ju bara harifran genast jag aker sjalv om inte nagon vill hanga pa.. som tur hakade datorn upp sig att jag blev annu mer irriterad och fick tanka en andra gang, har ju gjort manga forhastade slutsatser tidigare som man angrat efterat, boka ar ju enkelt men vad ska man komma hem till utan pengar och jobb och sakert kommer hem med en hel del skulder .. .Nej tack!

jag drommer om Hawaii


jaa jag har ju 63 ar pa mig kvar att aka till Hawaii enligt testet jag gjorde på http://livsprognos.se/ som visar hur gammal man lever till. . jag kommer leva upp till 86,3 ar ajaj bara jag fortfarande ar frisk och kan ga och inte anvander rulator eller ar diment sa ar det ingen fara. . .
laste aven ben axells blogg http://blogg.aftonbladet.se/4209/perma/366233 och sen kom sommaren den ar helt underbar att man far gashud den tillagnad till en av mina vanner vetja. . . har aven last pa lite psykologi och freud vilket var valdigt intressant fick anvanda hjarnan igen som har statt stilla i en hel manad om inte mer :P

/Em

Elisas 25 ars dag!!!





Har kommer lite bilder pa varan syster Elisas 25 ars dag!! haha spana in tartan hon fick. Med en bild pa henne som 15 arig.kolla in zix sax benan....

www.ulldesign.se

Spana in mina coola mostrars hemsida. dar de tillverkar fina ulldesigner





www.ulldesign.se